Telefonie

Mobiel

Internet

Telefonie

Hosted Telefonie is modern telefoneren zonder een eigen telefooncentrale op uw locatie. Als ondernemer wilt u toch goed bereikbaar zijn?

button-next

Mobiel

Met onze vast en mobiel oplossingen zijn uw medewerkers altijd bereikbaar op één nummer met één voicemailbox. Dat is duidelijk voor relaties…

button-next

Internet

Met ADSL of Glasvezel beschikt u over een betrouwbare en veilige internetoplossing. Voor een vast bedrag per maand beschikt u over internet, PIN en Alarm.

button-next

Telefonie

Hosted Telefonie is modern telefoneren zonder een eigen telefooncentrale op uw locatie. Als ondernemer wilt u toch goed bereikbaar zijn? U wilt zich bovendien kunnen concentreren op uw bedrijfsactiviteiten en zich geen zorgen maken over het dagelijks beheer en onderhoud van uw bedrijfstelefooncentrale. Ook wilt u uw organisatie flexibel en efficiënt inrichten. Trio Telecom kan u daarin geheel ontzorgen met Hosted Telefonie. Hosted Telefonie, telefonie uit de cloud, VoIP; het zijn allemaal termen voor dezelfde toepassing.
Dankzij de sterke opkomst van VoIP, het bellen via internet protocol, hoeft u voortaan niet meer te investeren in een eigen centrale en telefonieapparatuur. Tegen een vaste vergoeding per werkplek kunt u nu gebruik maken van een hypermoderne telefooncentrale met de allernieuwste en meest geavanceerde faciliteiten. Bovendien heeft u geen omkijken naar aanleg en onderhoud, omdat de centrale gesitueerd is op een goed beveiligde locatie buiten uw bedrijf.
button-prev button-to-top button-next

Mobiel

Met onze vast en mobiel oplossingen zijn uw medewerkers altijd bereikbaar op één nummer met één voicemailbox. Dat is duidelijk voor relaties en gemakkelijk te beheersen voor u. Met onze modules heeft u altijd een oplossing op maat: met vaste of alleen mobiele toestellen. En een eigen telefooncentrale is mogelijk maar niet noodzakelijk. U houdt kosten onder controle door onbeperkt onderling bellen en bellen tegen aantrekkelijke tarieven van vaste telefonie. Alle benodigde ondersteuning ontvangt u van een accountmanager van Trio Telecom en via Mijn Trio.

Trio Telecom maakt gebruik van het KPN netwerk, waardoor wij een optimale dekking in geheel Nederland kunnen bieden.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie over Vast-Mobiel? Neem dan contact met ons op via 020 – 2182899 of per e-mail verkoop@triotelecom.nl

button-prev button-to-top button-next

Internet

Business ADSL
Met Business ADSL beschikt u over een betrouwbare en veilige internetoplossing. Voor een vast bedrag per maand beschikt u over internet, PIN, alarm en e-mail. Business ADSL van Trio Telecom is kiezen voor stabiel, professioneel en betrouwbaar internet. Zonder datalimiet, maar wel met heldere garanties.

PIN over IP
Alle verbindingen van Trio Telecom zijn geschikt voor PIN over IP. Als u een geschikte PIN terminal heeft kunt u deze aansluiten op uw Business ADSL verbinding. PIN over IP kost u niets extra’s per maand.

Alarm over IP
Business ADSL is geschikt voor Alarm over IP. Wanneer u bent aangesloten op één van de gecertificeerde meldkamers, kunt u uw alarmsysteem door uw installateur laten aansluiten op IP.

Interesse?
Heeft u interesse of wilt u overstappen of meer informatie over Business ADSL? Neem dan contact met ons op via 020 – 2182899 of per e-mail verkoop@triotelecom.nl

button-prev button-to-top button-next

Contactformulier

captcha

Alle velden met een zijn verplicht om in te vullen

 

Trio Telecom

Kingsfordweg 151
1043 GR Amsterdam
T. 020 – 2182899